Gespecialiseerde geneeskunde voor vrouwen

Gespecialiseerde geneeskunde voor vrouwen

Dr. Kopp is een gynaecoloog met meer dan 30 jaar ervaring.

Na zijn studie geneeskunde in Hamburg, New York en Nashville heeft hij zich al tijdens zijn dissertatie aan het ‘Institut für Hormon- und Fortpflanzungsforschung’ onder leiding van professor Leidenberger in een vroeg stadium met de vrouwelijke hormoonhuishouding beziggehouden.
Tijdens zijn verdere opleiding tot specialist aan de ‘Universitäts-Frauenklinik Hamburg-Eppendorf’ was hij werkzaam op de gebieden gynaecologische kankertherapie en endocrinologie.

Al vroeg herkende hij het belang dat hormonen binnen de moderne geneeskunde voor het behoud van de gezondheid hebben: alleen een exact afgestemd hormonaal evenwicht houdt ons fit en sterk.

Kun je gespecialiseerde geneeskunde ook buiten dichtbevolkte gebieden aanbieden?
Dr. Kopp is ervan overtuigd dat dit mogelijk is.

De Euregio biedt door het samengroeien van de verschillende gezondheidssystemen de ideale basis voor een internationale geneeskunde.

Dr. Kopp streeft ernaar om zijn patiënten onafhankelijk en vrij van contractuele verplichtingen en beperkingen van nationale gezondheidsstelsels kwalitatief hoogwaardige en adequate medische diensten te bieden.
Dit zou de basis van elk medisch handelen moeten zijn.
Dr. Kopp vindt het hierbij niet alleen belangrijk dat u optimaal en volgens de nieuwste medische inzichten wordt behandeld, maar wil u tegelijkertijd een aangename en persoonlijke omgeving met een individuele begeleiding bieden.

Voor uw behandeling wordt voldoende tijd gereserveerd om eventuele onderzoeken en diagnoses uitgebreid te kunnen bespreken.