Filosofie – Hartelijk welkom op de­ website van de kliniek Rhein-Waal

Filosofie <b>– Hartelijk welkom op de­ website van de kliniek Rhein-Waal</b>

Hartelijk welkom op de­ website van de kliniek Rhein-Waal – een praktijk die met name gericht is op de gynaecologische endocrinologie en orthomoleculaire geneeskunde.

Onze praktijk ligt in het hart van de Euregio – centraal tussen Arnhem, Nijmegen en Bocholt tot Düsseldorf.
Wij beschouwen onszelf als een internationale praktijk die een gespecialiseerde geneeskunde op het hoogste niveau biedt.

Hormonen zijn ons levenselixer.
Een groot aantal hormonen zorgt ervoor dat de processen in ons lichaam goed functioneren.

In ons geavanceerde hormoonlaboratorium kunnen wij ook complexe hormonale klachten nauwkeurig diagnosticeren om zo een gerichte behandeling mogelijk te maken.

Na een eerste onderzoek en de hormoonanalyse stellen wij een geschikt therapieconcept voor u op.

Wij bieden u op uw individuele behoeften afgestemde infusies met vitale stoffen met daarin essentiële microvoedingsstoffen. Op deze manier wordt uw lichaam direct en duurzaam geregenereerd.

Het gaat hierbij om wetenschappelijk beproefde behandelingsconcepten voor een natuurlijke versterking van het immuunsysteem en het algehele welzijn via intraveneuze vitamine- en mineraalinfusies.
Een concept dat in de VS al zeer populair is.

Onze infuusoplossingen worden in een speciale apotheek conform de hoge veiligheidsstandaarden van de farmaceutische industrie individueel op u afgestemd samengesteld.

Bij het begin van de overgang is er op grond van een dalende hormoonspiegel sprake van veranderingen van de huid, haren en het figuur.

Binnen het kader van ons spreekuur voor esthetische endocrinologie kunnen wij u met zogenoemde “hormooncosmetica” helpen.

Al onze spreekuren zijn gebaseerd op een integratief-integraal concept dat verder kijkt dan de zogenaamde “erkende medische wetenschap”.
Daarom zijn onze afspraken uitgebreider en duren langer.

Onze belofte: wij bieden u een individuele begeleiding.
In onze praktijk staat u een ontspannen sfeer te wachten die recht doet aan de uiteenzetting van deze thema's.

Namens alle medewerkers: welkom in de kliniek Rhein-Waal – in het hart van Kleve.

Dr. med. Andreas Kopp