Orthamoleculaire therapie (infusies)

Orthamoleculaire therapie <b>(infusies)</b>

Preventieve maatregelen ter voorkoming van ziekten en voor het behoud van het lichamelijke en geestelijke prestatievermogen hebben in de geneeskunde tegenwoordig een hoge prioriteit.

Verminderde concentratie, onrustig slapen, lichamelijke uitputting, gewichtstoename, huidveranderingen of herhaaldelijke infecties zijn belangrijke tekenen dat de gezondheid en het geestelijke welzijn uit balans zijn geraakt. Geef uw lichaam nu wat het nodig heeft en laad de voorraden van uw cellen duurzaam op!

Met onze wetenschappelijk gefundeerde infusies dienen wij u individueel en op uw behoeften afgestemde voedingsstofcocktails met vitamines, mineralen en spoorelementen toe.
Anders dan bij een klassieke vitaminepil krijgt u een hooggedoseerde mix van voedingsstoffen via een infuus toegediend.

Dat is zinvol, omdat bij een orale inname een groot deel van de voedingsstoffen op grond van de lage biobeschikbaarheid via de darm kan worden geresorbeerd, maar juist in behoeftefasen een snelle opvulling van de voorraden van de cellen belangrijk is.

Om te kunnen bepalen welke voedingsstoffen u daadwerkelijk nodig hebt, voeren wij een uitgebreide anamnese uit – dus de bepaling van uw status – en raden u aan om een bloedtest te laten uitvoeren. Op deze manier kunnen wij exact analyseren of en welke tekorten u hebt en met welke combinatie van voedingsstoffen dit kan worden verholpen.

Behandeling

Afhankelijk van de dosering en inhoud worden de infusies van 30 tot 90 minuten als druppelinfuus toegediend.
Bij de opbouwinfusietherapie wordt het maag-darmkanaal bewust omzeild. De infusies maken een directe opname van de vitale stoffen zonder verliezen mogelijk. Vanuit het bloed worden de waardevolle werkzame stoffen naar de delen van het lichaam getransporteerd waar ze nodig zijn. Door deze individuele infusietherapie met de ontbrekende en vereiste vitale stoffen worden de stofwisselingsprocessen gericht in evenwicht gebracht. Uw vitaliteit en lichamelijk prestatie- en ook reguleringsvermogen worden hierdoor hersteld.
Speciale microvoedingsstoffen (o. a. glutathion, alfa-liponzuur) kunnen in capsule- of tabletvorm onvoldoende worden gedoseerd en door het lichaam niet optimaal worden opgenomen. Wanneer zij als infuus via de ader worden toegediend, kan de behandelend arts hogere doseringen gebruiken en is een betere biobeschikbaarheid gewaarborgd en dus ook een sneller therapiesucces.

Ons vitaalstofaanbod in één oogopslag:

√ Hooggedoseerde vitamine C
√ Anti-aging
√ Burn-out
√ Ontgifting
√ Immuunversterking
√ Afvallen
√ Vitaliteit

Biologische revitalisering en behandeling tijdens en na kankertherapieën

√ Curcumine
√ Resveratol
√ Q-10 / ubichinon-10
√ 6-shogaol (gember)

Wanneer raden wij een therapie aan?

√ Verbetering van het prestatievermogen en welzijn
√ Overgangsklachten
√ Verminderde vitaliteit
√ Begeleiding en nazorg bij kankeraandoeningen, chemotherapie, bestraling
√ Revitalisering na operaties
√ Kinderwens
√ Chronisch vermoeidheidssyndroom / prestatieverlies / uitputting
√ Herstel na ziekte en van profsporters
√ Voor en na sportieve inspanningen (geen doping!)
√ Multiple sclerose