Colofon

Colofon

Informatie conform § 5 van de Duitse telemediawet (Telemediengesetz; TMG):

Hormonzentrum Rhein-Waal
Dr. med Andreas Kopp
Kavarinerstraße 51
47533 Kleve

Contact:
Telefoon: +49 (0)2821 / 12024
Fax: +49 (0)2821 / 14270
E-mail: info@frauenspezifische-medizin.de

Toezichthoudende autoriteit:
Kassenärztliche Vereinigung Nordrhein
Tersteegenstraße 9, 40474 Düsseldorf
http://www.kvno.de/

Beroepsaanduiding en beroepsregels

Beroepsaanduiding: arts
Verantwoordelijke artsenkamer: Artsenkamer Nordrhein
Toegekend door: Bondsrepubliek Duitsland
De volgende beroepsregels zijn van toepassing: Broepsregels van de artsenkamer van de deelstaat, wet voor medische beroepen
Regels kunnen worden ingezien via: https://www.aekno.de/page.asp?pageID=58

Verantwoordelijk voor de inhoud conform § 55 lid 2 van het Duitse staatsverdrag voor radio en telemedia (RStV):

Dr. med Andreas Kopp
Kavarinerstraße 51
47533 Kleve

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie heeft een platform voor online geschillenbeslechting (OS) opgezet: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Ons e-mailadres vindt u boven in het colofon vermeld.
Wij zijn niet bereid of ertoe verplicht om aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentenarbitrage-instantie deel te nemen.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's, in overeenstemming met § 7 lid 1 van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om toezicht te houden op doorgegeven of opgeslagen informatie van derden of om omstandigheden te onderzoeken die een onwettige activiteit duiden.
Verplichtingen voor het verwijderen of blokkeren van informatie onder algemene wetgeving blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum waarop een specifieke schending ontdekt is. Zodra wij van dergelijke schendingen van de wet op de hoogte zijn, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden waarop wij geen invloed hebben. Voor deze externe inhoud kunnen wij dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of beheerder verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.
Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet reëel/redelijk zonder een concrete aanwijzing of bewijs van overtreding. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de aanbieder geplaatste inhoud en werken op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Kopiëren, bewerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de auteur resp. maker. Downloads en kopieën van deze webpagina's zijn alleen voor privé- en niet voor commercieel gebruik toegestaan.
Voor zover de inhoud op deze webpagina niet door de exploitant werd vervaardigd, wordt met het auteursrecht van derden rekening gehouden. Met name de inhoud van derden wordt ook als zodanig kenbaar gemaakt. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht tegenkomen, dan verzoeken wij u om ons dat te melden. Bij het bekend worden van de schending van rechten zullen wij dergelijke inhoud direct verwijderen.